Logo

Kuka sinä olet? Kenen tulisi tietää se? Miten he saavat sen selville? Miksi heidän tulisi olla kiinnostuneita? Minun työni on auttaa sinua ja kohderyhmääsi ymmärtämään edellä mainitut asiat.

Kuka minä olen?

Olen Ville Nordlund graafinen suunnittelija ja ohjelmoija. Asun Turussa, mutta asiakkaani sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Mitä minä teen?

Autan markkinoinnin ja designin avulla rakentamaan brändejä, jotka erottuvat edukseen ja edistävät yrityksen liiketoimintaa. Palveluihini sisältyvät visuaalisten identiteettien rakentaminen, printtimateriaalien suunnittelu, sisällöntuotanto, valokuvaus sekä verkkosivustojen ja verkkokauppojen suunnittelu ja toteutus.

Autan uusia yrityksiä pääsemään alkuun ja olemassa olevia uudistumaan. Ratkaisuni auttavat asiakkaitani löytämään kohderyhmänsä, viestimään yhtenäisellä tavalla ja rakentamaan määrätietoisesti brändiään.

Työni keskeisimmät tavoitteet ovat auttaa asiakkaitani erottumaan kilpailijoiden joukosta ja edistää heidän liiketoimintaansa. Haluan aidosti nähdä asiakkaideni menestyvän.

Menestymisen edellytys nykyisessä vilkkaassa markkinaympäristössä on erottautua kilpailijoiden joukosta. Erottautumisen haasteena ei ole se, että näyttää erilaiselta tai toimii eri tavalla kuin muut, vaan sen tekeminen tavalla, joka vetoaa oikeaan kohderyhmään. Alapuolelta löydät tarjoamani palvelut, joiden avulla voin auttaa sinua menestymään.

Palvelut

Graafinen suunnittelu
Valokuvaus
Verkkosivustojen suunnittelu
Verkkosivustojen toteutus
Verkkokaupat
Wordpress-sivustot
Visuaaliset identiteetit
Sisällöntuotanto