Logo

Auroral Crown on revontuliin ja poroihin erikoistunut ohjelmapalveluyritys Kuusamosta. Yritys sijaitsee porotilan yhteydessä, jossa voi revontuliesitysten lisäksi lähteä poroajelulle, tulla viikon ajaksi lomalle poropaimeneksi, ruokailla ja paljon muuta.

Auroral Crown tarvitsi uuden verkkosivuston, joka toimisi moitteettomasti myös mobiililaitteissa – suuri osa asiakkaista on matkailijoita, joilla on monesti käytössään ainoastaan mobiililaite. Projektin yhteydessä myös yrityksen visuaalinen identiteetti uudistettiin.

Ratkaisu

Halusin luoda asiakkaalle verkkosivuston, josta ymmärtäisi jo ensivilkaisulla, mitä yritys tarjoaa. Verkkosivuston oli oltava kaunis ja mieleenpainuva, mutta myös informatiivinen.

Suunnittelin ja toteutin verkkosivun yhden sivun rakenteella, jotta kaikki sisältö olisi nopeasti ja helposti nähtävissä. Vaikka sivulla on paljon kuvia ja tekstiä, niiden huolellinen asettelu loi rauhallisen rytmin ja ilmavan kokonaisuuden. Tämän ansiosta sisältöä on helppoa käydä läpi ja olennaiset tiedot löytyvät nopeasti.

Projektissa käytetyt palvelut

Visuaalisen identiteetin suunnittelu, verkkosivuston suunnittelu ja toteutus, valokuvaus

Autoin myös Pökkylää uudistamaan identiteettiään ja verkkosivustoaan.